070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Wat we doen

U ontzorgen met ICT gerelateerde oplossingen

Multitask ICT BV is actief op het gebied van softwareontwikkeling op basis van C#, asp.NET, ontwikkeling van webapplicaties, websites en webwinkels, vormgeving, marketing, VOIP diensten en systeembeheer. Wij hebben ruim 27 jaar ervaring hiermee. Onze klantenkring is breed en divers: van de kleine zelfstandige, tot aan het middelgrote MKB en grote gemeenten zoals Den Haag en Amsterdam.

Software en maatwerk

Wij maken robuuste web based software om complexe problemen op te lossen. Zo wordt onze software onder andere door de gemeenten Amsterdam en Den Haag gebruikt. Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

Websites en webwinkels

Wij maken websites en webwinkels die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook zorgen wij ervoor dat deze AVG compliant is en goed te beheren is.

Grafische vormgeving

Onze designers maken al uw schriftelijke en digitale uitingen aantrekkelijk en consistent, van visitekaartje tot briefpapier en website.

AVG en verwerkingsregister

Eind mei 2018 is de nieuwe privacywet van kracht. Regel uw zaken tijdig! Multitask ICT helpt u om te voldoen aan de AVG.

Beveiliging en systeembeheer

Onderhoud, bescherming en beheer van uw computersysteem. Naast dat onze systeembeheerder support biedt, zorgt hij dat het computersysteem altijd blijft draaien, wordt voorzien van backups en hij houdt zich bezig met het beveiligen van het computernetwerk.

Lagere print- en belkosten

Wilt u besparen op uw print- en belkosten? Dat kan! Verhoog de productiviteit met lage printkosten en bespaar op uw telefonie door te kiezen voor VoIP.

Waarom Multitask ICT

Ruim 25 jaar ervaring

Branche gericht 

Door de jaren heen hebben wij diverse organisaties mogen helpen. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij al deze ervaringen meenemen.

Expertise

Mutitask ICT heeft ruim 25 jaar ervaring met het aanbieden van ICT gerelateerde oplossingen. 

Partners

In de afgelopen 28 jaar hebben wij een breed netwerk ontwikkeld en nieuwe partners mogen ontmoeten. Met onze expertises samen hebben wij er naast groei een fijne samenwerking aan overgehouden.

Bent u geïnteresseerd?

AVG en verwerkingsregister

Multitask ICT helpt organisaties met de AVG en het verwerkingsregister. De Privacywet, ook wel genoemd Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), geldt straks in heel Europa. In Nederland is meer dan de helft van de ondernemingen hierop nog niet voorbereid. Sterker nog, volgens een onderzoek van Motivaction in opdracht van KPMG van 8 februari 2018 is zelfs minder dan 20% van ondernemend Nederland op de hoogte van de AVG! Vanaf 25 mei 2018 dient echter iedere onderneming te voldoen aan de AVG.

Websites en webwinkels

Mensen zijn dagelijks op het internet op zoek naar uw producten en diensten! Multitask ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webwinkels. Een website is het aanknopingspunt voor mensen die geinteresseerd zijn in uw producten en diensten.

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.