Website of webwinkel 

Online meer klanten bereiken

Webontwikkeling

Een website is het online visitekaartje van u bedrijf. Op de website kan u uitgebreid vertellen over de dienstverlening of producten. Bij Multitask ICT bent u zeker van een website die technisch goed in elkaar zit, snel laadt en geoptimaliseerd is voor de Google zoekmachine.

AVG Proof

Onze websites en webshops worden zodanig ontwikkeld zodat deze voldoen aan de AVG en vindbaar zijn in de zoekmachines. 

Mobile friendly website

Door een mobiele vriendelijke website te hebben, wordt u site door meer mensen gezien en bezocht.

+

Full-service dienstverlening

Multitask ICT is een partij die intern de juiste mensen heeft. Daarnaast bieden wij ook diensten aan zoals systeembeheer en support voor bestaande klanten. Dit bespaart veel tijd en moeite wanneer er iets gewijzigd moet worden.

Je website laten vernieuwen?

Onze ervaren ontwikkelaars kunnen u ook helpen bij het verbeteren van uw huidige website of webshop. Dankzij onze expertise in SEO kunnen wij ervoor zorgen dat uw website hoger rankt in zoekmachines, waardoor u meer bezoekers zult trekken.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele, betaalbare website of webshop in Den Haag, dan is Multitask ICT de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw online aanwezigheid.

Bijblijven bij concurrentie

Extra communicatiemiddel

Je website laten vernieuwen?

Wanneer u website verouderd is dan is het tijd om u website te optimaliseren. Potentiële klanten verwachten dat uw bedrijf met zijn tijd meegaat en daar hoort uw website ook bij. 

Vragen over uw online uitdaging?

Wij helpen u graag!