Webapplicaties laten ontwikkelen 

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Bedrijfsprocessen efficiënter met

webapplicatie

Een web applicatie laten ontwikkelen is een dynamisch proces waarbij er constant nieuwe inzichten ontstaan. Daarbij is het belangrijk dat web applicatie naadloos aansluiten op jouw bedrijfsprocessen. Multitask ICT helpt je graag bij de ontwikkeling van web applicaties. Zo kun je jouw bedrijfsprocessen optimaal benutten.

Veilige webapplicaties

Onze webapplicatie is veilig omdat we rekening houden met het beschermen van persoonsgegevens, het voorkomen van cybercriminaliteit, het vermijden van inkomstenderving en het voorkomen van imagoschade.

Mobile friendly webapplicaties

Mobile friendly webapplicaties bevorderen de prestaties in Google en de meeste mensen gebruiken hun mobiel als ze het internet bezoeklen. Een mobielvriendelijke webapplicatie is dus een must!

+

Full-service dienstverlening

Multitask ICT is een partij die intern de juiste mensen heeft. Daarnaast bieden wij ook diensten aan zoals systeembeheer en support voor bestaande klanten. Dit bespaart veel tijd en moeite wanneer er iets gewijzigd moet worden.

Overal en altijd toegang

Openen wanneer je wilt

Functioneel ontwerp en mooi design 

Bij het ontwikkelen van de webapplicatie besteden onze designers dan ook aandacht aan elk ontwerp en volgen de richtlijnen voor digitale gebruiksvriendelijkheid.

Vragen over jouw software uitdaging?  

Wij helpen je graag!