Over Multitask ICT

Kom eens langs voor een gesprek 

Multitask ICT is een bedrijf dat mensen en hun organisaties helpt bij het het vinden van praktische ict-oplossingen voor hun soms complexe vragen. De mensen van Multitask zijn thuis op het gebied van softwareontwikkeling het ontwikkelen van webapplicaties, het bouwen van websites en webwinkels, het maken van vormgeving, ondersteuning van uw marketing en het dagelijkse systeembeheer. Een breed pakket van diensten en producten.

{

Meer dan 27 jaar een begrip

Wij hebben ruim 27 jaar ervaring hiermee. Onze klantenkring is breed en divers: van de kleine zelfstandige, tot aan het middelgrote MKB en grote gemeenten zoals Den Haag en Amsterdam.

Gespecialiseerd

Multitask ICT BV is actief op het gebied van softwareontwikkeling op basis van C#, asp.NET, ontwikkeling van webapplicaties, websites en webwinkels, vormgeving, marketing en systeembeheer.

+

Full-service dienstverlening

Multitask ICT is een partij die intern de juiste mensen heeft. Daarnaast bieden wij ook diensten aan zoals systeembeheer en support voor bestaande klanten. Dit bespaart veel tijd en moeite wanneer er iets gewijzigd moet worden.

André Harder

Directeur

Remco Boom

Project manager

Sander Evers

Programmeur

Jan van Beukering

Programmeur

Lia de Hoorn

Boekhoudster

Darren Arendse

(Web) Designer