070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Websites en webwinkels

Verhoog uw omzet met een online visitekaartje 

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudiger met uw klanten of doelgroep in contact te komen? Dan is een website de ideale oplossing! Mocht u meer geinteresseerd zijn in online verkoop, dan kunt u beter kiezen voor een webwinkel die eenvoudig te beheren is en koppelingen heeft met Ideal en PayPal!

Contactformulieren AVG compliant, SSL certificaat en cookiemelding

AVG / GDPR compliant

Wanneer u kiest voor een website of webwinkel kiest bij Multitask ICT dan kiest u voor kwaliteit, ervaring en service. Al onze websites voldoen aan de nieuwe privacywet (AVG) die sinds 25 mei 2018 van kracht is. Naast dat wij websites maken helpen wij organisaties om te voldoen aan de AVG. Denkt u daarbij aan het geven van informatiebijeenkomsten, hulp bij het verwerkingsregister en het uitvoeren van een AVG-Quickscan. Door deze kennis weten wij precies wat de AVG inhoudt en waaraan een website of webwinkel moet voldoen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Voordelen

N

Laadsnelheid en performance

N

Responsive op diverse devices

N

AVG compliant

N

Eenvoudig te beheren

N

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van webontwikkeling

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.