070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Software en implementatie

Softwareoplossingen die organisaties ontzorgen en efficiënter laten werken

Wij hebben software ontwikkeld die organisaties ontzorgen. Die software bieden wij aan als een SaaS-oplossing waardoor u zich geen zorgen hoeft te houden over het onderhoud. Daarnaast hoeft u geen grote bedragen te investeren, want u laat geen nieuwe software ontwikkelen. U betaalt namelijk voor de licentie en per gebruiker.

Met onze software hebben wij veel organisaties mogen helpen. Voor gemeenten, sportverenigingen en apotheken hebben wij maatwerk software ontwikkeld die de dagelijkse processen efficiënter laat lopen.

Onze software voldoet aan de AVG en u kunt gebruik maken van onze helpdesk

Betrouwbaar, veilig en ondersteunend

Wij blijven onze software steeds verbeteren voor onze klanten en vooral op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Zo houden wij de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten om hier vervolgens op in te spelen. Voor betere veiligheid hebben wij een Two Factor Authentication (2FA) geïmplementeerd en wanneer u klant bent dan kunt u gebruik maken van onze helpdesk.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Specificaties

N

Oog voor de gebruiker

N

Technieken die wij gebruiken zijn in lijn met de toekomstige technologieën

N

Two Factor Authentication (2FA)

N

AVG compliant

N

Veilig en gebruiksvriendelijk

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.