070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Lagere print- en belkosten

VoIP is het alternatief voor ISDN. Bespaar op maandelijkse kosten!

Lagere print- en belkosten

Wilt u besparen op uw printkosten? Dat kan! Verhoog de productiviteit met lage printkosten en voldoe aan de hoogste beveiliginseisen. Door via Near Field Communication (NFC) te printen bent u verzekerd dat bedrijfsgevoelige documenten niet in de verkeerde handen kunnen vallen.

Meer mogelijkheden én besparen op uw belkosten? Kies dan voor VoIP. Deze technologie, waarmee via internet kan worden gebeld, biedt diverse voordelen ten opzichte van conventioneel telefoneren. Zo zijn de mogelijkheden vele malen groter en wordt flink bespaard op reguliere belkosten.

ISDN is een verouderde techniek die steeds minder gebruikt wordt

Vanaf 1 september 2019 stopt ISDN volledig

ISDN is verouderd en er zijn betere en goedkopere technieken zoals VoIP. Bedrijven die nog gebruik maken van ISDN doen er verstandig aan om tijdig over te stappen. In september 2019 stop ISDN namelijk en VoIP is dé opvolger!

Wilt u meer informatie ontvangen?

Voordelen VoIP

N

Vaste lage kosten

N

Helder en transparant

N

Kent geen landgrenzen

N

Lage investering

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.