070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

De AVG en verwerkingsregister

Wij helpen u met de AVG en het verwerkingsregister

De nieuwe privacywetging genaamd de Algemene Verordening Persoongegevens (AVG) is u vast niet ontschoten. Vanaf 25 mei 2018 moet u voldoen aan de nieuwe privacywetgeving en in samenwerking met Axxemble helpt Multitask ICT organisaties met de AVG.

Verwerkingsregister bij BASE27

Het online verwerkingsregister dat net een stapje verder gaat dan de concurrentie

In samenwerking met Axxemble bieden wij u tijdelijk een complete oplossing aan voor een ongekend lage prijs! Niet direct overtuigd? Dat begrijpen we best. Probeert u dan een gratis proefaccount u krijg 30 dagen de tijd om onze oplossing aan de tand te voelen!

BASE27 biedt nog meer

N

Een implementatieplan in de vorm van een Wizard. U wordt stap voor stap door alle AVG zaken meegenomen.

N

U kunt met een statusbalk precies zien hoe ver u bent met de implementatie van iedere stap. Zo houdt u oog op vooruitgang.

N

Voorziet ook in registratie van beleidszaken die u (indirect) nodig heeft voor registratie van uw AVG zaken. Bijvoorbeeld een beleid voor gehanteerde bewaartermijnen. Zo heeft u alle relevantie informatie voorhanden in uw verwerkingsregister.

N

Alle gangbare documenten zijn als model standaard al aanwezig in het register. Bijvoorbeeld een verwerkersovereenkomst, een privacybeleid en meer.U kunt ze met de ingebouwde editor direct wijzigen waar nodig.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.