070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Beveiliging en systeembeheer

Beveiliging en systeembeheer

Onderhoud, bescherming en beheer van uw computersysteem. Naast dat onze systeembeheerder support biedt, zorgt hij dat het computersysteem altijd blijft draaien, wordt voorzien van backups en hij houdt zich bezig met het beveiligen van het computernetwerk. Als u voor systeembeheer kiest bij Multitask ICT dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en garantie.

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel

Voor organisaties is stabiliteit en veiligheid essentieel

Wij hebben ervaring opgebouwd door grote gemeenten en apotheken te helpen met hun systeembeheer. Zeker bij organisaties die werken met bedrijfsgevoelige- en privacygevoelige gegevens is de waarborging van deze gegevens erg belangrijk. Wij voorzien grote organisaties al jaren van de juiste support en beveiliging van hun gegevens.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Systeembeheer van Multitask ICT

N

Support of maat

N

Snelle reactie

N

Vaste systeembeheerder en contactpersoon

N

Backups en voorkomen van downtime

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.