070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

CombinatiePlanner

Online planningssysteem met geïntegreerde urenregistratie

Combineer agenda’s met urenregistratie, voeg daar (accorderings) rechten, CAO-regels een relatiebeheer aan toe en u heeft een compleet online urenregistratie- en planningssysteem. De buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en jeugdsport coördinatoren kunnen er efficienter mee werken. Door handige filtering en managementinformatie kan het gehele planningsproces worden verbeterd. De CombinatiePlanner vervangt de inzet van Outlook en Excel in de planning en urentelling.

Bedacht door de gebruikers

Gemaakt voor Den Haag en Amsterdam. Nu ook beschikbaar voor kleinere gemeenten.

De CombinatiePlanner is een bewezen functionaliteit sinds 2009 bedacht door de gebruikers in de Combinatiefuncties.  De gemeenten Amsterdam en Den Haag gingen u voor! Mede door hun behoefte is de software gemoderniseerd, AVG-compliant gemaakt en beschikbaar via een App. Door een nieuw prijsmodel nu ook betaalbaar voor kleinere gemeenten en ondernemingen!

Inzicht in gewerkte en geplande uren

De onderwijs-, sport- en cultuurplanner

De CombinatiePlanner geeft inzicht in het werk van de combinatiefunctionarissen. In dit online planningssysteem wordt de werkplanning van de combinatiefunctionarissen gepland in eigen agenda’s, waarbij automatisch het aantal uren wordt geteld. Zo heeft u altijd en direct inzicht in de gewerkte en geplande uren verdeeld over verschillende instelbare onderdelen zoals: sport, school, reistijd, overleg, verlof, ziekte, etc.

Nu ook met een handige App!

Sinds juni 2018 heeft Multitask ICT een handige App ontwikkeld waarmee iedere gebruiker eenvoudig gebruik kan maken van de CombinatiePlanner. Hierdoor kan de gebruiker altijd inzicht krijgen in de planning en het aantal gewerkte uren.

Meer zien van de CombinatiePlanner?

Enkele voordelen van de CombinatiePlanner

N

Systeem dat online overal te benaderen is

N

Notificaties per e-mail bij wijzigingen in de agenda

N

Veilig met tweeweg authenticatie (2FA)

N

Handige filters in de agenda

N

Door API koppelingen met een CRM en andere systemen mogelijk

N

Weergave in uw eigen huisstijl

N

Eerste lijn support

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.