070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Onze software

Maatwerk, apps en specifieke oplossingen

U bent op zoek naar een softwareoplossing die uw de uren van uw personeel bijhouden of de processen efficiënter laat lopen. Standaardoplossingen helpen u momenteel niet verder, maar u wilt toch vooruit. Multitask ICT is gespecialiseerd in software ontwikkeling en heeft vele organisaties al mogen helpen met oplossingen. Van grote gemeenten tot aan het MKB maakt gebruik van onze softwareoplossingen.

Urenregistratie

Het Urenregistratiesysteem bevat diverse modules die het mogelijk maken allerlei gegevens te halen uit de urenregistratie.

Medicatie distributiesysteem

De webapplicatie is van A tot Z ontworpen om het de magistrale bereider en medicatievoorschrijvers zo makkelijk mogelijk te maken.

Sportaanbod

Dit systeem geeft een duidelijk overzicht van de sportorganisaties in de gemeente en de bezoekers kunnen hier met verschillende filters zoeken naar hun specifieke wensen.

Waarom Multitask ICT

Maatwerk waarbij veiligheid centraal staat

AVG Compliant

Wij zitten helemaal in de nieuwe privacywetgeving (AVG) en al onze software voldoet ook aan de AVG.

SaaS dienst

Onze software is een SaaS dienst en hierdoor is de organisatie niet afhankelijk van een vaste werkplek of hoge inversteringskosten. De dienst is namelijk overal te gebruiken en de er hoeft niet geïnvesteerd te worden in nieuwe software ontwikkeling.

Veiligheid

Uw software wordt met zorg beheert en beveiligd door een systeembeheerder.

Bent u geïnteresseerd?

Apps

Onze Apps zijn gebruiksvriendelijk, goed beveiligd en voor iOS, Android, Windows en het Web. Wij weten wat er nodig is om een kwalitatief eindproduct neer te zetten. Hierdoor hebben wij effectieve en efficiente oplossingen gerealiseerd voor diverse organisaties. Gebruikerservaring en het design staan bij ons centraal.

Koppelingen met andere systemen

U heeft de behoefte dat diverse systemen aan elkaar gekoppeld zijn of optimaal samenwerken. De partijen met wie u samenwerkt bieden deze oplossing niet aan en u vraagt zich af of er een partij is die dit wel aanbiedt. Multitask ICT heeft ruim 20 jaar ervaring met het aanbieden van maatwerkoplossingen en mede door deze ervaring kunnen wij u helpen! Maak een afspraak en geef aan wat u in gedachten heeft. 

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.