070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Is uw webwinkel, website of webapplicatie AVG Compliant?

AVG keurmerk

AVG keurmerk

Wanneer u in het bezit bent van een AVG keurmerk dan weet iedereen dat uw website, webwinkel of webapplicatie voldoet aan de norm die de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) handhaafd, maar ook uw klanten en partners zien dat u uw zaken op orde heeft. Dit straalt vertrouwen en professionaliteit uit naar de buitenwereld. 

Bent u geïnteresseerd?

Keurmerk voor website

Een website heeft veel te maken met de AVG. Bezoekers moeten na 25 mei 2018 toestemming geven wanneer hun persoonsgegevens gebruikt worden. Wanneer u het keurmerk heeft dan kunt u aantonen dat u op de juiste manier omgaat met de persoonsgegevens.

Keurmerk voor webwinkel

Is een organisatie in het bezit van ons webwinkel keurmerk? Dan mag de bezoeker erop vertrouwen dat aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.