070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Deelname lunch

Deelname middagsessie

Toestemming

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

De Privacywet, ook wel genoemd Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), geldt straks in heel Europa. In Nederland is meer dan de helft van de ondernemingen hierop nog niet voorbereid. Sterker nog, volgens een onderzoek van Motivaction in opdracht van KPMG van 8 februari 2018 is zelfs minder dan 20% van ondernemend Nederland op de hoogte van de AVG!

Vanaf 25 mei 2018 dient echter iedere onderneming te voldoen aan de AVG. Multitask ICT organiseert samen met haar partner Axxemble een presentatie over welke maatregelen een apotheek moet nemen om om aan de AVG te voldoen.

Ondernemers kunnen bij Multitask ICT aan de Vlietweg 15 te Leidschendam kosteloos deze presentatie bijwonen. In deze presentatie wordt uitgelegd wat de AVG inhoudt en wat de gevolgen ervan zijn.

Wat is de AVG, waarom is dat goed, en wat moeten ondernemers nu concreet gaan doen? Die vragen zullen we beantwoorden tijdens deze informatiebijeenkomst.