070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

AVG Quickscan

Snel van start met de AVG met de AVG-Quickscan

Wilt u hulp bij het starten met uw AVG plan? Met de AVG-QuickScan komt een consultant bij u op locatie om in 2 uur tijd de belangrijke AVG zaken in kaart te brengen waarvan u vervolgens een rapport krijgt. Zo kunt u snel van start gaan!

Gesprek op locatie

AVG-Quickscan

Wij komen bij u op locatie om een interview te houden met de verantwoordelijke. Wij nemen hier alle aspecten door die betrekking hebben tot de AVG en uw organisatie. De uitkomst van de scan is een stuk bewustwording, concrete actiepunten en een rapportage met onze bevindingen.

Prijs: € 300,- per AVG-QuickScan
Reiskosten: € 50,- in een straal van 30km rondom Leidschendam. Daarbuiten op aanvraag.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

De AVG-Quickscan geeft u inzicht

N

Via een uitgebreid interview brengen wij uw AVG zaken in kaart. Waar staat u? Wat moet u nog doen? We nemen daar 2 uur de tijd voor.

N

Uiteraard kunt u in deze tijd al uw AVG vragen kwijt aan onze consultant.

N

Na de scan ontvangt u van ons per email een rapport met daarin onze bevindingen en bijbehorende concrete actiepunten zodat u aan de slag kunt gaan.

N

Indien gewenst zijn vervolgafspraken ook mogelijk

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.