070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

AVG presentatie

Multitask ICT geeft presentaties over de nieuwe privacywetgeving

Multitask ICT BV ontzorgt al ruim 20 jaar verschillende soorten organisatie. Wij helpen ze onder andere met systeembeheer, adviezen, web vraagstukken, maatwerk in software en ook concrete adviezen en diensten op gebied van de nieuwe privacywet wetgeving (AVG).

Daarnaast geven wij ook presentaties bij en voor organisaties om ze op weg te helpen met de AVG. Onze presentaties onderscheiden zich door een zeer praktische benadering. We geven begrijpelijke informatie en een concreet stappenplan waar u direct mee aan de slag kunt gaan!

Masterclass AVG bij en voor (W)ondernemers

Op vrijdag 12 oktober geven wij een Masterclass AVG voor (W)ondernemers in Leidschendam. In 1,5 uur tijd wordt u alles uitgelegd en kunt u direct daarna aan de slag! Aansluitend is er een borrel waar u ook van harte welkom bent.

Wilt u ook komen? Klik snel op de knop voor meer informatie.

Hulp met de nieuwe privacy wetgeving genaamd Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Verwerkingsregister en AVG Quickscan

Sommige organisaties zijn verplicht om een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Vrijwel iedere organisatie moet een verwerkingregister hebben. Multitask ICT kan hierbij helpen.

Voer een AVG-QuickScan uit in en om uw organisatie of laat u hierbij op weg helpen. Multitask ICT geeft na het gezamenlijk doorlopen van de AVG-QuickScan een rapport met daarin een overzicht van alle resultaten met daarbij concrete actiepunten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wij zijn gesprekspartner voor:

N

Pharmapartners – Healthcare

N

E-Zorg

N

Viridis

N

AVG / GDPR

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.