070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

AVG en het MKB

Multitask ICT helpt ondernemers met webzaken, automatisering, AVG zaken en kostenbesparingen

In Nederland dient iedere organisatie te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als u persoonsgegevens verwerkt, en dat is al snel het geval, dan moet u op zijn minst een verwerkingsregister aanleggen. Wij helpen ondernemers snel op weg met deze nieuwe privacy-wetgeving.

Meer weten?

Ons zeer complete online verwerkingsregister is al deels ingevuld voor u.
Met onze AVG-QuickScan krijgt u snel inzicht in de AVG compliance in uw organisatie.

Verwerkingsregister en AVG Quickscan

De AVG omvat onder andere beleidszaken, beleidsdocumenten, organisatorische zaken, ICT zaken en meer. Wij bieden een compleet online verwerkingsregister dat al deels is ingevuld voor u en voorzien is van standaard (model) overenkomsten. Zo kunt u snel van start!

Bij onze AVG-QuickScan komen we langs bij u op locatie. Aldaar lopen we gezamenlijk een aantal zaken met u na om te kijken hoever uw aptheek is met AVG compliance. Na de scan ontvangt u per email een rapport met concrete aanbevelingen.

Meer weten?

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.