070 44 80 296 info@multitaskict.nl
Selecteer een pagina

AVG en apotheken

Multitask ICT helpt apotheken met ontzorgen, kostenbesparingen en ondersteuning.

Iedere apotheek moet een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen omdat apotheken bij uitstek omgaan met veel ‘bijzondere persoonsgegevens’. Bovendien moet een apotheek al haar verwerkingen waarbij persoonsgegevens gemoeid zijn goed registreren in haar verwerkingsregister.

Maar hoe doe je dat nu goed? Veel FG’s zijn alleen maar juridisch onderlegd maar missen de (praktische) kennis van de processen die zich in een apotheek afspelen.
Omdat wij al meer dan 20 jaar apotheken helpen op ICT gebied en bovendien helemaal thuis zijn in de AVG kunnen wij helpen.

Meer weten?

Ons zeer complete online verwerkingsregister is al grotendeels ingevuld voor u.
Met onze AVG-QuickScan krijgt u snel inzicht in de AVG compliance in uw apotheek.
Wij bieden ondersteuning aan uw FG.

Verwerkingsregister, AVG Quickscan en FG ondersteuning

De KNMP biedt een Excel sheet aan als opzet voor een verwerkingsregister. Helaas is dat wel erg summier. De AVG omvat immers beleidszaken, beleidsdocumenten, organisatorische zaken, ICT zaken en meer. Wij bieden een compleet online verwerkingsregister aan dat al grotendeels is ingevuld voor u.

Bij onze AVG-QuickScan komen we langs bij u op locatie. Aldaar lopen we gezamenlijk een aantal zaken met u na om te kijken hoever uw aptheek is met AVG compliance. Na de scan ontvangt u per email een rapport met concrete aanbevelingen.

Omdat wij al meer dan 20 jaar apotheken helpen met ICT beheer kennen wij de processen in een apotheek. We weten wat u bedoelt als u het heeft over E-Zorg, AIS (zoals Pharmacom of Farmasys), Viridis, LSP of een UZI certificaat. Bovendien weten we ook wat de AVG is en betekent. Daarmee zijn wij bij uitstek gekwalificeerd om uw FG te ondersteunen bij inhoudelijke AVG zaken.

Meer weten?

Hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Wij zijn gesprekspartner voor:

N

Pharmacom

N

E-Zorg

N

Viridis

N

AVG / GDPR

Wilt u een afspraak maken of gewoon een vraag stellen? Vul het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

070 44 80 296

info@multitaskict.nl

Vlietweg 15 2266 KA  Leidschendam (dichtbij de A12 / A4)

}

Openingstijden: Maandag - vrijdag (09:00 - 17:00 uur)

Toestemming

Bel mij terug

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres of telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.